prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radi kreativno, misli pozitivno

Učenici OŠ Bedekovčina posjetili su Udrugu invalida Bedekovčina.

Učenici 5. b i 5. c razreda, zajedno s učiteljicama Ivanom Kranjčec, Martinom Đurđan i Maricom Celjak, posjetili su Udrugu invalida Bedekovčine u četvrtak, 6.lipnja 2024. godine, tijekom Dana otvorenih vrata udruge.

Na početku posjeta, ispred udruge učenike je srdačno dočekala gospođa Dragica Burek, koja ih je pozdravila i zaželjela im dobrodošlicu. Nakon toga, gospođa Ivana Vukić je preuzela vođenje aktivnosti s učenicima. Druženje je proteklo u veseloj i opuštenoj atmosferi, a učenici su imali priliku bolje upoznati članove udruge kroz razgovor i zajedničke igre. Također su razgledali izložbu radova koje su izradili članovi udruge, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo.

Poseban trenutak bio je i zajedničko uživanje u plodovima višnje koja raste u dvorištu udruge. Ovaj spontani trenutak dodatno je zbližio učenike i članove udruge. Na kraju posjeta, učiteljica Marica Celjak uručila je članovima udruge certifikate zahvale za sudjelovanje u projektu ETHICS. Ovi certifikati su znak priznanja za njihov doprinos i angažman u projektu te simbol zajedništva i suradnje koja se razvila između učenika i članova udruge. Ovaj događaj ostat će zapamćen kao primjer dobre prakse uključivanja u zajednicu i poticanja pozitivnih promjena kroz kreativne aktivnosti.