prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionica cirkuskih vještina za djecu i mlade

Autonomni kulturni centar najavljuje Radionicu cirkuskih vještina za djecu i mlade, koja će se održati 19. ožujka, od 10,30 do 12 sati, u prostoru kluba ‘Močvara’, Trnjanski nasip bb.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj polaznika/ca je ograničen.

Prijave se zaprimaju ispunjavanjem upitnika zaključno s 17.3. 2022. godine u 12.00 sati. Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra u suradnji s Močvarinim dnevnim boravkom.

Radionica uključuje upoznavanje s različitim cirkuskim rekvizitima kao što su loptice, kolutovi, čunjevi za žongliranje, te tanjuri za balansiranje, a započinje zagrijavanjem i s nekoliko igara, nakon čega će djeca učiti tehniku bacanja i hvatanja loptica i drugih objekata za žongliranje uz vježbe s rekvizitima za balansiranje. Osim samostalno djeca će raditi vježbe žongliranja i u paru. Žongliranje je korisno za djecu jer razvija sposobnost koncentracije i povoljno utječe na koordinaciju.

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od šest do14 godina, a voditeljica je Nikolina Majdak.

Program Autonomnog kulturnog centra, financijski je podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva