prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionice o znanstvenome objavljivanju i raspored edukacijskih radionica u sklopu projekta „e-Izvori“

Nakladnik znanstvenih izvora Emerald Publishing u suradnji s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu organizira autorsku radionicu o znanstvenome objavljivanju koja će se održati 21. listopada 2019. godine u 11.30 u seminarskoj dvorani na polukatu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Na radionici će biti predstavljene suvremene teme povezane sa znanstvenim istraživanjem i objavljivanjem radova, kao i nova platforma Emerald Insight preko koje je hrvatskoj znanstvenoj i akademskoj zajednici dostupan pristup na pretplaćeni sadržaj Emerald eJournals Premier. Radionica je namijenjena znanstvenicima, doktorandima, studentima i knjižničarima te svima koje zanimaju teme povezane sa znanstvenim istraživanjem i objavljivanjem znanstvenih radova. Sudionici će naknadno dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Informacijska tvrtka ProQuest u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu 22. listopada 2019. godine u 9.30 u predvorju Sveučilišta održat će radionicu pod nazivom ProQuest One Academic Day. Na radionici će se predstaviti mogućnosti tijeka istraživanja i objavljivanja radova, kao i mogućnosti korištenja platforme ProQuest One Academic koja objedinjuje multidisciplinarne sadržaje različitih platformi i baza podataka. Predstavit će se i suradnja tvrtke s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu te Sveučilištem u Zagrebu.

U sklopu projekta Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih izvora informacija, skraćenoga naziva e-Izvoriobjavljen je i raspored edukacijskih radionica za listopad 2019. godine. Edukacijske radionice održavaju se u elektroničkoj učionici na polukatu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Radionica Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti održat će se 23. listopada od 13.30 do 15 sati, dok će se 30. listopada 2019. godine od 13.30 do 15 sati održati radionica Elektronički izvori znanstvenih i stručnih informacija.

Prijave na radionicu nakladnika znanstvenih izvora Emerald Publishing.

Program radionice ProQuest One Academic Day.

Prijave na radionicu ProQuest One Academic Day.

Pojedinosti o provođenju edukacijskih radionica o dostupnim elektroničkim izvorima za studente diplomskih i poslijediplomskih studija, kao i za znanstveno-nastavno, znanstveno, nastavno i suradničko osoblje u sklopu projekta e-Izvori.

Prijava na edukacijske radionice za listopad 2019. godine u sklopu projekta e-Izvori.