prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionice za srednjoškolce u Attacku

“Veliki odmor” je edukativni program Autonomnog kulturnog centra Attack kojim se želi potaknuti mlade, prvenstveno srednjoškolce na bavljenje glazbom, organizaciju glazbenih programa i otvoriti prostor mladim glazbenicima i glazbenim bendovima u srednjoj školi za nastup pred publikom.

Cilj ovog projekta je iskoristiti  potencijal mladih u sukreiranju kulturno umjetničkog programa, stvarajući poticajno okruženje kroz veću uključenost u rad kluba, potaknuti ih na stvaranje glazbe u različitim oblicima i otvoriti prostor za prezentaciju
rada mladih bendova.

U 2024. organiziramo dvije besplatne radionice za srednjoškolce/ke te otvoreni poziv srednjoškolskim bendovima/izvođačima/cama za nastup na festivalu “Veliki odmor” koji će se održati 6. travnja:

Veliki odmor – Radionica izrade vizuala za srednjoškolce/ke

02.03. –  09.03. – 16.03.
Od 11.00 do 13.30 sati @ Infoshop/knjižnica Pippilotta, Pierottijeva 11

Radionica je namijenjena srednjoškolcima/kama koji/e imaju želju naučiti izraditi vizualna rješenja za događanja i staviti ih na format plakata te formate za društvene mreže. Na radionici polaznici/e će se upoznati s temeljnim teorijskim postavkama dizajna plakata te će imati priliku zajedno s voditeljicom osmisliti vizualno rješenje za festival “Veliki odmor” koji će se održati 6. travnja.

Nakon izrade zajedničkog vizualnog rješenja, sudionici će uz mentorsku podršku izraditi svoju verziju plakata koja će biti izložena u galeriji Siva tokom trajanja festivala.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem upitnika na sljedećoj poveznici.

Prijave se zaprimaju zaključno s 28.02.2024. godine.

Važna napomena: broj polaznika/ca je ograničen te je sudjelovanje na sva tri termina obavezno.