prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Razvijajte svoje digitalne kompetencije uz videosadržaje do 5 minuta

Digitalna kompetencija nije potrebna samo odgojno-obrazovnim radnicima škola već i cijelom društvu ukoliko želimo ići u korak s vremenom.

O razvoju digitalnih kompetencija kod nastavnika i nužnosti njihova ulaska u virtualni svijet u kojem naveliko borave njihovi učenici mnogo se govori i puno je već koraka napravljeno u tom smjeru.

No digitalna kompetencija nije potrebna samo odgojno-obrazovnim radnicima škola već i cijelom društvu ukoliko želimo ići u korak s vremenom.

Na CARNET-ovoj video platformi Meduzi možete pogledati edukativne e-Škole videosadržaje i u manje od pet minuta dobiti uvid u teme kao što su napredno pretraživanje na internetu, profesionalno umrežavanje na Facebooku, što je to algoritam, kako funkcionira programski jezik Pyton te se možete općenito informirati o pristupačnosti weba i digitalnih tehnologija.

Započnite samostalno svoj put ka digitalnim kompetencijama, a prvi korak neka bude na poveznici.