prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

School Education Gateway – Europska internetska platforma za školsko obrazovanje

Dostupna na 29 europska jezika, School Education Gateway internetska je platforma za učitelje i nastavnike, ravnatelje, istraživače, osposobljavatelje učitelja i nastavnika, tvorce politika i druge profesionalce u školskom obrazovanju, uključujući predškolsko obrazovanje i skrb te strukovno obrazovanje i osposobljavanje.

Platforma School Education Gateway besplatna je za sve korisnike. Ovdje možete:

  • Biti informirani – s novim sadržajem svakog tjedna, uključujući mišljenja stručnjaka, nove članke, razgovore, ažurirane publikacije i primjere praksi.
  • Pronaći resurse – kao što su izvješća iz najnovijeg istraživanja, nastavni materijali izrađeni u europskim projektima i tečajevi o osposobljavanju i Europski paket alata za škole, s materijalom o sprječavanju ranog prekida školovanja i alatom za samoprocjenu kako bi vam se pomoglo razviti vlastite školske aktivnosti.
  • Razvijati se – s Teacher Academy, koja nudi besplatne mrežne tečajeve koje su izradili naši stručnjaci u kući kao i webinare i nastavne materijale.
  • Upoznati se s informiranjem – putem Mogućnosti u okviru programa Erasmus+, koje se sastoje od tri praktična alata (katalog tečajeva, direktorij mogućnosti za mobilnost i pretraživanje strateškog partnerstva) kako bi škole mogle izraditi prijave u okviru programa Erasmus+.

Dodatne informacije o plaformi i njezinim mogućnostima dostupne su na službenim stranicama.

 

Tekst je u potpunosti prenesen s mrežnih stranica School Education Gateway.