prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna škola programiranja namijenjena srednjoškolcima

Udruženje za razvoj i podršku mladih Plus Ultra organizira besplatnu Školu programiranja namijenjenu srednjoškolcima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Riječ je o besplatnom programu razvoja programerskih vještina mladih, a sam program kreće krajem rujna i sastoji se od tri modula. Svaki modul traje po šest tjedana i uključuje tjedno opterećenje od po pet sati rada.

Interaktivna predavanja održavat će se tijekom vikenda u trajanju od tri sata, a na vježbama od 90 minuta polaznici će, uz pomoć tutora, rješavati zadatke iz programiranja jednom tjedno. Pored toga, sudionici će tjedno imati priliku raditi interaktivne kvizove radi utvrđivanja gradiva i vježbanja. 

Predavači na programu su iskusni u prenošenju znanja, a sam program Škole programiranja je usavršen kroz prethodna tri izdanja kroz koja je prošlo više stotina srednjoškolaca. Pored znanja iz programiranja, ova škola nudi i razvoj soft skills vještina, posjete raznim tvrtkama, korisne radionice te naravno, druženje s vršnjacima koji imaju zajedničke interese.

Sam program i način rada je dizajniran prema fakultetskom planu i programu te je prilagođen srednjoškolskom uzrastu. Uz ovaj program učenici mogu unaprijediti svoj uspijeh u školi te se pripremiti za studije. Za sudjelovanje u programu nije potrebno nikakvo predznanje, tako da se mogu prijaviti i oni koji do sada nisu nikada programirali, a imaju se želju u tome okušati. Oni koji već imaju neko iskustvo u programiranju, kroz ovaj će program svoje znanje podići na višu razinu.

Prijave su otvorene do 9. rujna 2023. godine, a za više informacija posjetite instagram profil Udruženja Plus Ultra.