prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Školarci VPŽ pjesmom protiv korone

Videozapis u našoj vijesti nastao je suradnjom svih osnovnih škola i Katoličke klasične gimnazije u Virovitičko-podravskoj županiji. Nastao je na poticaj pročelnice županijskog Ureda za prosvjetu i demografiju Vesne Šerepac i kao zaključak prvog virtualnog kolegija ravnatelja OŠ koji je organizirao župan virovitičko-podravski Igor Andrović. 

Ovim videozapisom, a u ozračju sadašnje epidemiološke situacije na području naše županije i obilježavanja Dana planeta Zemlje, učenici škola željeli su potaknuti sve svoje sugrađane na veću odgovornost u ponašanju u vrijeme korona virusa i svijest o potrebi očuvanja zdravlja te ih motivirati na aktivno uključivanje u očuvanje okoliša o čijem stanju ovisi naša zajednička budućnost.

Sve su škole slanjem fotografija ili snimaka svojih vrijednih učenika doprinijele konačnom uratku, dok je tekst pjesme u pozadini videa zajednički rad učiteljica Marinele Zrinščak Begovac i Renate Grahovac iz OŠ Eugena Kumičića i njihovih učenika.

Za glazbeni aranžman zaslužan je Slatinčanin Mario Novaković, a sve materijale objedinila je Lareta Žubrinić, ravnateljica OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica.