prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Školski muzej dolazi k vama!

Hrvatski školski muzej u okviru svoje pedagoške djelatnosti nudi muzejsko-pedagoške radionice koje upoznaju polaznike s izgledom i životom nekadašnjih pučkih škola.

S ciljem daljnje prezentacije školske kulturne baštine Školski poziva na suradnju i tijekom školske godine 2021./2022. te predlaže gostovanje radionica u školama. Radionice se mogu prilagoditi broju učenika i svim epidemiološkim mjerama.

Svaka radionica priča je za sebe – Pišemo krasopisom, Stara matematika, Geometrijska zabavica, Vezenje križićima, Svijet enciklopedije u malom, Quilling, Hlapićeva čizmica, Kako se nekada jačalo, Ilustriram slikovnicu…  Kroz igru i druženje polaznici će doznati što je to krasopis, kakva je bila disciplina i što je gombalište, zašto su lijepo vladanje i marljivost na prvome mjestu u školi.

Sve radionice su prilagođene različitim dobnim skupinama, a tijekom godine muzej nudi i prigodne radionice povodom Božića, Uskrsa i poklada (maškare).

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Hrvatskog školskog muzeja.