prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Sportske igre mladih 2012. – prijave do 15. lipnja

Sportske igre mladih, šesnaeste po redu, održavat će se od 18. lipnja do 31. kolovoza 2012. godine te će okupiti preko 50 000 djece i mladih. Od ove godine uvedene su promjene jer su do sada postojala županijska, regionalna i na kraju finalna natjecanja. Od ove godine organiziraju se prvo gradska natjecanja jer je interes dovesti Sportske igre mladih u svaki grad Hrvatske. Nakon  gradskih natjecanja slijede županijska finala, a svi pobjednici županijskih natjecanja vode se u Split na finalna natjecanja.

Gradska i županijska natjecanja održavat će se od 18. lipnja do 10. srpnja, a finalna natjecanja u Splitu od 16. srpnja do 31. kolovoza.

Svečano otvaranje 16. Sportskih igara mladih održat će se 1. lipnja u Zaprešiću. Cijeli program započet će u 16 sati, a prvi, sportski dio programa sastoji se od cageballa, ulične košarke, badmintona i finalnog natjecanja grada Zaprešića i okolnih mjesta u graničaru. Osim sportskoga dijela održat će se i drugi, zabavni dio s nastupima poznatih glazbenika.

Organizacijski odbor šesnaestih Sportskih igara mladih poziva učenike da provedu ovo ljeto uz druženje, sport i rekreaciju. Sportske igre mladih pružaju priliku svima njima da za vrijeme ljeta, kada imaju slobodnog vremena, besplatno sudjeluju na sportskim natjecanjima i zabave se uz druge aktivnosti.

Učenici sami okupljaju svoje ekipe i prijavljuju se za jedan ili više pojedinačnih sportova i to za: mali nogomet, rukomet, tenis, stolni tenis, šah, uličnu košarku, badminton, odbojku, odbojku na pijesku i graničar.

Natjecanje će se odvijati u tri kategorije:

  1. 1994. godište i mlađi mladići i djevojke
  2. 1997. godište i mlađi dječaci i djevojčice
  3. 2001. godište i mlađi dječaci i djevojčice

Prijave su besplatne, kao i sudjelovanje u svim krugovima natjecanja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 15. lipnja 2012. na brojeve telefona direkcije Sportskih igra mladih u Splitu: +385 21 541 454 i +385 21 541 455 ili putem interneta na adresi: www.igremladih.org/prijave/ na Facebook adresi: www.facebook.com/sportske.igre.mladih

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Sportskih igara mladih.