prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Srce za osmijeh – Učenička zadruga “Ban” iz SŠ “Ban Josip Jelačić” iz Zaprešića od Valentinova do Dana žena

Srednjoškolska zadruga Ban iz Zaprešića aktivno je obilježila nekoliko datuma u ovih nekoliko mjeseci drugog polugodišta i pružila svoje srce potrebitima nazvavši taj projekt Srce za osmijeh. Krenuli smo s izložbom u Knjižnicama grada Zagreba, tj. njezinoj podružnici u Zaprešiću pa smo tamo postavili izložbu “Srce otkinuto od lista” kao spoj radova voditeljice keramičke sekcije Zdravke Kramarić i njezinih učenica.

 

 

 

Tako smo spojili njezina zelena keramička srca s otisnutim listovima iz prirode i upotpunili ih crvenim srcima s otisnutom čipkom njezinih učenica.

Izložbu smo svečano otvorili 8. veljače 2020. godine koju su popratili mnogi mediji, a u izložbi su sugrađani mogli uživati do kraja veljače. Budući da je ona bila i humanitarne naravi, sredstva ćemo donirati štićenicima Dječje bolnice Bistra.

A za Valentinovo mnoga smo keramička srca ponudili i u školi i u gradu priključivši se akciji Crvenoga križa i Radija Zaprešić na trgu dr. Franje Tuđmana. Tu su naši učenici posložili štand i ponudili prolaznicima komadić naše keramičke sekcije.

S druge strane, Sekcija za osobne usluge čak je dvaput uljepšala naše profesorice. Frizeri su za Valentinovo otvorili svoj salon i uredili kosu naših zaposlenica, a na Dan žena kozmetički salon tako što su uredile i naše sugrađanmke, ali i profesorice i pružile im svoje kozmetičke usluge. Sav će prikupljeni novac ove sekcije otići potrebitim učenicima naše škole.

I ovaj smo puta spojili Sekciju za keramiku (voditeljica Zdravka Kramarić), Sekciju za osobne usluge (voditeljica Gordana Huzak), Sekciju za izradu sapuna (voditeljica Bojana Ivošević) i Sekciju za humanitarni rad (voditeljica Zvonimira Špoljar) i sa srcem otvorili drugo polugodište, a ono ostaje otvoreno zadrugarsko srce sve do neke nove prilike.

Više informacija možete pronaći na Facebook i Instragram stranicama Učeničke zadruge Ban.