prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Srednja škola Donji Miholjac dio je Erasmus+ obitelji

Sretne vijesti stižu iz Agencije za mobilnosti i programe Europske unije. Srednjoj školi Donji Miholjac odobrena je akreditacija u području odgoja i općeg obrazovanja. Akreditacija je odobrena za razdoblje do 2027. godine.

Akreditacija je članska iskaznica za Erasmus+ obitelj i olakšat će provedbu projekata koje je škola predvidjela u svome Erasmus+ planu. Projektni tim škole imat će više vremena posvetiti se kvaliteti provedbe projekata jer više neće morati svake veljače predavati projektne prijedloge. Akreditacija također mijenja i način projektnog razmišljanja stavljajući naglasak na dugoročni strateški plan razvoja ustanove.

Projektima će biti omogućene mobilnosti osoblja koji će kroz strukturirane tečajeve, praćenje rada europskih kolega i poučavanjem u europskim školama stjecati nova znanja kako bi modernizirali nastavu. U projektima su predviđene i grupne mobilnosti učenika u svrhu učenja. Na mobilnostima će imati priliku sudjelovati učenici gimnazijskog usmjerenja kao i ostali učenici Škole koji imaju općeobrazovne predmete u programima u kojima se obrazuju. Škola je u svom strateškom planu razvoja definirala ishode koje želi postići kroz internacionalizaciju.

Odluka o dodjeli Erasmus akreditacija na linku.