prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Stipendija Vlade Japana za učitelje i profesore osnovnih i srednjih škola za stručno usavršavanje u Japanu

Ministarstvo obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije (MEXT) objavilo je natječaj za dodjelu stipendija za program stručnog usavršavanja za učitelje i profesore osnovnih i srednjih škola u Japanu. Detalji o programima i rokovima navedeni su u nastavku.

Za: učitelje i profesore osnovnih i srednjih škola zaposlenih na neodređeno vrijeme i s najmanje 5 godina radnog iskustva u školi.

Uvjet: kandidati rođeni na ili nakon 2. travnja 1986. godine.

Trajanje stipendije: od listopada 2021. do ožujka 2023. (uslijed pandemije COVID-19 može doći do promjena.)

Sve potrebne upute i prijavna dokumentacija nalaze se ovdje.

(VAŽNO: popis sveučilišta koj je potreban za popunjavanje formulara Placement Preference Application Form bit će objavljen naknadno)

Rok za prijave: petak, 26. veljače 2021. godine.

Prijavna dokumentacija mora stići u veleposlanstvo u petak, 26. veljače 2021. godine najkasnije do 17 sati. Prijavna dokumentacija koja ne stigne u veleposlanstvo do navedenoga roka neće biti prihvaćena.

Prijave se šalju na adresu:

  • Veleposlanstvo Japana (za MEXT 2021)
  • Boškovićeva 2, 10000 Zagreb.

Kalendar testiranja:

Testiranja i intervju za MEXT 2021 (primarni odabir/First screening) održat će se u prvoj polovici ožujka 2021. godine u veleposlanstvu. Detalji o terminima bit će objavljeni naknadno na stranicama Veleposlanstva Japana. Za više informacija posjetite stranicu Veleposlanstva Japana.