prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Što imaju zajedničko e-Škole scenariji poučavanja i CARNET e-Lektire?

Kako se e-Lektire i e-Škole scenariji poučavanja međusobno mogu integrirati? Na koji način izraditi vlastiti scenarij poučavanja i kako njime osuvremeniti nastavu Hrvatskog jezika? A. B. Šimić i digitalni alati?

Zvuči zanimljivo i nešto što biste sami željeli naučiti? Pridružite nam se u Učionici budućnosti za nastavnike hrvatskoga jezika.

Mnogo je pitanja, ali na svako dobit ćete odgovor, a i na mnoga druga koja ćete poželjeti postaviti na radionicima o e-Škole scenarijima poučavanja i CARNET e-Lektirama koje će se održavati ovog vikenda, 4. i 5. prosinca, u galeriji Klovićevi dvori.

Vrijeme je Adventa i predlažemo vam da spojite ugodno s korisnim. U galeriji Klovićevi dvori pogledajte izložbu Predmet: Hrvatski i usuput budite dio zanimljivih radionica u Učionici budućnosti i naših vrsnih i stručnih predavača.

Polaznicima će radionica biti izdane potvrde za sudjelovanje od Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Prijave su otvorene i pozivamo vas da se prijavite i naučite nešto novo i zanimljivo.