prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Stručni skupovi za nastavnike strukovnih predmeta i strukovne učitelje pripravnike

U razdoblju od 8. do 12. veljače 2021. godine Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirat će u Zagrebu pet jednodnevnih stručnih skupova za nastavnike strukovnih predmeta i strukovne učitelje pripravnike u sklopu Modula za pripravnike u Ugostiteljsko-turističkome učilištu, Zagreb.

Teme koje su obuhvaćene Modulom za pripravnike su: Zakonodavni okvir za polaganje stručnoga ispita, Pisani rad na stručnome ispitu, Ogledni nastavni sat i njegova analiza te Usmeni dio stručnog ispita. Sve teme obradit će se u radioničkome obliku.

Sudjelovanju na stručnome skupu prethode samostalne aktivnosti, tj. zadatci koji će prijavljeni pripravnici obaviti u online okruženju, u sustavu Loomen.

Pristupne podatke  poslat ćemo prijavljenim pripravnicima na adrese elektroničke pošte (AAI), nakon što se prijave na stručni skup zaključe.

Stručni skupovi objavljeni su u sustavu EMA, a prijave su otvorene do ponedjeljka, 1. veljače 2021. godine.

Poveznice na stručne skupove su:

https://ema.e-skole.hr/edukacija/11683

https://ema.e-skole.hr/edukacija/11686

https://ema.e-skole.hr/edukacija/11688

https://ema.e-skole.hr/edukacija/11689

https://ema.e-skole.hr/edukacija/11690

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.