prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Tjedan Centra za e-učenje 2022

Panelom „Vrednovanje studentskog postignuća – trebamo li mijenjati metode i zašto?“ započet će ovogodišnji Tjedan Centra za e-učenje Srca. Panel će se održati uživo u prostorijama Srca u srijedu 11. listopada 2023. godine s početkom u 14 sati.

Na panelu će se s nastavnicima raspravljati o tome kako se u digitalnom dobu treba provoditi vrednovanje studentskog pokrića uzimajući u obzir dostupne napredne tehnologije i na njima utemeljene alate za ocjenjivanje kao i nove načine i mogućnosti učenja u kojem je student u središtu obrazovnog procesa.

Kao panelisti sudjeluju:

  • prof. dr. sc. Vedran Katavić, dr. med., Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • prof. dr. sc. Snježana Kužir, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • prof. dr. sc. Vesna Vlahović Štetić, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • izv. prof. dr. sc. Nenad Judaš, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Moderatorica panela je doc. dr. sc. Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja Srca.

Organizatori podsjećaju da Srce organizira ovo događanje od 9. do 13. listopada hibridno: u prostorijama Srca i online putem sustava za webinare Srca. Tijekom Tjedna Centra za e-učenje Srca održat će se tri webinara: „Alati za suradničko učenje“„Sve što ste ikad htjeli znati o alatu H5P“ i „Kako osmisliti dobar e-kolegij“; dvije radionice „Kako izraditi aktivnost Lekcija u sustavu Moodle“ „Osnove izrade računskih zadataka (vrsta pitanja Formule) u Merlinu“, a zainteresirani nastavnici mogu se prijaviti i za konzultacije.

Detaljan raspored događanja u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca nalazi se na mrežnim stranicama Centra za e-učenje.