prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

U Područnoj školi Remetinec pokraj Novoga Marofa 15 dječaka zakoračilo u prvi razred

Za one koji prvi puta sjedaju u školske klupe nastavna godina u Područnoj školi Remetinec počela je veselim dočekom, a u Remetincu je to razredni odjel prvoškolaca sastavljen od 15 dječaka.

Prvašiće, njihove roditelje i nazočne goste razveselili su učenici drugoga razreda škole. Pod vodstvom učiteljice Lidije Vukalović uz igrokaz, pjesmu i recitacije te svečani program dočarali su dio onoga što su naučili protekle nastavne godine kad su i oni bili prvašići.

Župnik mjesne župe BDM Kraljice sv. Krunice Josip Pavlek pozdravio je prvašiće i njihove roditelje, zaželio im uspješnu vjeronaučnu i školsku godinu i pozvao ih zajedno s roditeljima na sv. Misu na početku nove školske i vjeronaučne godine.

Ističući svoje zadovoljstvo pozdravnu dobrodošlicu remetinečkim prvašićima i njihovim roditeljima uputio je i gradonačelnik Novoga Marofa i saborski zastupnik Siniša Jenkač te im zaželio uspješnu novu školsku godinu.

U ime cijeloga kolektiva toplu dobrodošlicu ohrabrenja prvoškolcima je uputio ravnatelj škole Anđelko Bošnjak. Roditeljima je poručio kako su im svi djelatnici u školi uvijek na raspolaganju u cilju dobre obostrane suradnje. Napomenuo je kako je od ove godine i u Područnoj školi Remetinec za učenike prvog, drugog i trećeg razreda organiziran produženi boravak koji će prvoškolcima i roditeljima olakšati školovanje.

Voditelj Područne škole Nikica Piskač pozdravio je prvoškolce i njihove roditelje. Zaželio im je uspjeh i dobru zabavu. Naglasio je da su se tijekom svečanog programa mogli uvjeriti kako u našoj školi veselje i zadovoljstvo proizlazi iz međusobne suradnje te im je predstavio njihovu učiteljicu Ivanku Kereži.

Drugoškolci su pozvali učiteljicu Ivanku Kereži i zamolili ju da svojim prvoškolcima zada prvu zadaću. Učiteljica je srdačno pozdravila svoje prvašiće, njihove roditelje i sve nazočne goste. Tijekom prozivke svaki prvašić dotrčao je veselo na pozornicu i stao u vrstu.

Formirali su kolonu i na čelu sa svojom učiteljicom hrabro su zakoračili u školu i učionicu gdje je uslijedilo upoznavanje sa školskim knjigama.