prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Učenici Srednje škole u Zaprešiću dizajnirali maskice

Budući da se bez maskice u školu ne može, u Srednjoj školi Zaprešić su došli na ideju da učenici dizajniraju maske prema vlastitim idejama kako bi pomogli potrebitim učenicima Škole.

U učeničkoj zadruzi Ban u Zaprešiću mnogo je sekcija, a među njima i Likovna sekcija s voditeljicom Keti Bradanović koja je potaknula učenike na dizajniranje predmeta koji je u ovo doba u školama postao nezaobilazan, a to su maskice.

Projekt je koordinirala voditeljica zadruge Zdravka Kramarić, a budući da su se one prodavale, a sav prihod je išao za potrebite učenike škole, uključila se i Sekcija za humanitarni rad s voditeljicom Zvonimirom Špoljar. Stručno povjerenstvo zadruge odabralo je maskicu koja predstavlja logo škole i kraticu na tamnoj podlozi i nakon toga su se maskice dale šivati u obližnju šivaonu.

Nakon dostave preko razrednika počela je prodaja u školi u akciju koju su nazvali: “Maskicu plati, osmijeh na lice vrati!”. Pomoću Facebook i Instagram stranice Učeničke zadruge Ban, maskice su otputovale i na kućna vrata mnogih Zaprešićana i tako postale prepoznatljive u gradu.