prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Učenicima s teškoćama u razvoju dodijeljena je Oznaka kvalitete za eTwinning projekt “My S.E.N.ses investigation”

Oznaka kvalitete je priznanje učiteljima i školama za visoku razinu rada na eTwinning aktivnostima. Za učenike, ovo je poticaj i nagrada za uloženi trud, a za škole javno priznanje predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.     

Agencija za mobilnost i programe EU iz Zagreba sredinom rujna 2020. godine Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži iz Karlovca dodijelila je nacionalnu Oznaku kvalitete za rad na eTwinning projektu “My S.E.N.ses investigation”. Oznakom kvalitete (Quality label) nagrađeni su učenici 3. razreda i njihova razrednica Dubravka Kocanjer.

Krajem listopada u Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži iz Karlovca stigla je još jedna lijepa vijest iz eTwinning zajednice. Rad na projektu nagrađen je Europskom oznakom kvalitete (European Quality Label – EQL) koju dodjeljuje Središnja služba za podršku eTwinningu (CSS) iz Brisela. Rad Škole, učenika  i njihove razrednice prepoznat je kao izvrstan na europskoj razini, što ih čini vrlo sretnima i ponosnim. Škola zahvaljuje učenicima i roditeljima koji su sudjelovali u projektnim aktivnostima čak i u vrijeme održavanja nastave na daljinu i doprinijeli kvaliteti projekta. Priznanje motivira Školu i učenike za daljnji rad. Učenici koji su sudjelovali u eTwinning projektu “My S.E.N.ses investigation” i ove školske godine su nastavili su s novim eTwinning aktivnostima. Uključili su se u dva eTwinning projekta: “STEAM for SEN (Special Educational Needs)” i “Pokusi su nova fora”. 

Više o eTwinning projektima u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži iz Karlovca možete pronaći na mrežnoj stranici Škole.

Što su radili u eTwinning projektu “My S.E.N.ses investigation” možete vidjeti i u online brošuri.