prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Učitelji, povedite svoje učenike na virtualna putovanja

Znate li što su digitalna putovanja i posjeti i kako su nastala?

I još važnije pitanje: znate li kako ih možete iskoristiti odnosno uklopiti u nastavu na svoje i zadovoljstvo svojih učenika?

EduBlic lekcija u trajanju od samo 7 minuta nudi vam odgovore na ova pitanja, ali i dodatne savjete što konkretno ponuditi svojim učenicima i na koji način.

Iako virtualna putovanja nikad ne mogu zamijeniti doživljaj osobnog posjeta nekome mjestu, ona mogu dati uvid  u neko mjesto i biti poticaj za osobni posjet. U obrazovanju pak ona mogu imati vrlo bitnu ulogu. Kao pedagoško sredstvo ona mogu biti izvrstan poticaj i obogatiti iskustvo učenja. Učiteljima pružaju mogućnost predstavljanja sadržaja na nov i drugačiji način, prilagođen digitalnim generacijama učenika….

Ako vas je zainteresirao ovaj djelić EduBlic lekcije, pristupite joj klikom na poveznicu.

Trebat će vam samo 7 minuta.

Želite pogledati još kratkih i zanimljivih lekcija poput ove ? Na CARNET-ovom Edutoriju trenutno je dostupno 130 digitalnih lekcija u sklopu EduBlica.