prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Objava orijentacijskih ljestvica poretka za kandidate s teškoćama u razvoju

U petak, 3. srpnja 2020. godine u 12 sati, objavit će se orijentacijske ljestvice poretka za kandidate s teškoćama u razvoju i na njima se nalaze svi kandidati koji su programe obrazovanja prijavili u županijskim upravnim odjelima bez obzira ispunjavaju li sve preduvjete.

 

Orijentacijske ljestvice poretka osvježavaju se svakih sat vremena. Na konačnim ljestvicama poretka koje će biti objavljene u  srijedu, 8. srpnja 2020. godine, za učenike s teškoćama naći će se samo kandidati koji ispunjavaju potrebne preduvjete. Nedostatak određenog preduvjeta vidljiv je kandidatima na njihovom sučelju na poveznici Moji rezultati/Detaljno. 

Osim ostalih preduvjeta, za rangiranje je važno da učenik ima ispunjen i preduvjet završenog osnovnog obrazovanja, tj. da su završne ocjene 8. razreda upisane u e-Maticu. U slučaju da se na kandidatovom sučelju taj preduvjet crveni, nužno je da kandidat žurno kontaktira svog razrednika u osnovnoj školi.

Liste prioriteta za svoje kandidate, županijski mogu vidjeti na svom administratorskom sučelju na kartici Prijave i rezultati/Učenici s teškoćama u razvoju/Pregled prijava, dok će orijentacijske ljestvice poretka biti vidljive na kartici Prijave i rezultati/Učenici s teškoćama u razvoju/Rezultati prijava TR detaljno nakon 12 sati.