Upisi u srednje škole: Podnošenje prigovora

Od ponedjeljka, 20. srpnja 2020. godine, u 00:00 sati na kartici “Moji prigovori”, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (rezultati natjecanja i sl.). 

Podatke na kartici “Moji podaci” (ocjene iz osnovne škole, osobni podaci, adresa, ime/prezime roditelja) možete ispraviti sa svojim razrednicima. Rok za podnošenje prigovora je ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine u 15 sati. Svi prigovori pristigli do navedenog roka bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani.

Na stranici www.upisi.hr na kartici “Moji prigovori” učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do ponedjeljka, 20. srpnja 2020. godine u 15 sati, i odgovore na iste. 
NISpuSŠ moli kandidate da u rubriku “Moji prigovori” postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali prigovori neće se razmatrati. Ako kandidati imaju pitanja, moguće ih je uputiti na adresu helpdesk@skole.hr, ne u prigovore. 

NISpuSŠ napominje da uz svaki prigovor dobivaju i osobne podatke kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke i poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima.