prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Prijava programa obrazovanja koji imaju raniji rok prijave

U nedjelju, 12. srpnja 2020. godine, u 23 sata i 59 minuta istekao je rok za prijavu programa obrazovanja koji imaju raniji rok prijave zbog provođenja dodatnih provjera. Sve programe obrazovanja koji imaju raniji rok prijave učenici mogu vidjeti na kartici Obrazovni programi/Programi s ranijim rokom prijave. 

 

NISpuSŠ pritom moli sve kandidate da se pridržavaju navedenog roka, budući da prijave tih programa nakon isteka roka, neće biti moguće. Kandidate kojima nije aktivirana prijava, NISpuSŠ upućuje da se što prije jave umjetničkim ili drugim srednjim školama koje ih trebaju aktivirati. Također, upućuju sve kandidate da detaljno pročitaju kako se prijavljuju paralelni umjetnički programi u brošuri koja se nalazi na stranici Upisi.hr – Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2020./2021.- Idemo u srednju!!! – učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše. Provođenje dodatnih ispita i provjera će se odvijati od 13. do 16. srpnja 2020. godine. Na kartici Moj Raspored kandidati mogu vidjeti raspored dodatnih provjera vještina i sposobnosti, ako programi na koje su prijavili provode takve provjere. NISpuSŠ dodatno napominje: ako nakon nedjelje, 12. srpnja 2020. godine, kandidat izbriše program s ranijim rokom prijave, više neće imati mogućnost dodavanja navedenog programa.