Upisi u srednje škole: Rok za podnošenje prigovora

Od četvrtka, 27. kolovoza, u 00:00 na kartici Moji prigovori, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (osobni podaci, ocjene, rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i sl.). 

Rok za podnošenje prigovora je u četvrtak, 27. kolovoza, u 12 sati. Svi prigovori pristigli do navedenog roka bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani.

Na stranici www.upisi.hr na kartici Moji prigovori učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 27. kolovoza u 12 sati i odgovore na iste. Mole se kandidati da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali prigovori neće se razmatrati.

Ako kandidati imaju pitanja, potrebno ih je uputiti na e-adresu helpdesk@skole.hr. NISpuSŠ napominje da uz svaki prigovor dobivamo i osobne podatke kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke te poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima. Napominje se da se pod Korisničkim uputama/Moji rezultati i ljestvice poretka može pročitati obrazloženje načina generiranja ljestvica poretka.