prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Rok za registraciju i dostavu dokumentacije za kandidate izvan redovitog sustava obrazovanja

Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH (kandidati koji završavaju osnovno obrazovanje izvan RH i kandidati koji su se ispisali iz srednje škole) trebaju se registrirati na srednje.e-upisi.hr i dostaviti dokumentaciju potrebnu za upis od 16. do 23. kolovoza 2022. godine. Proces registracije kandidata preko Središnjega prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje objašnjen je detaljno u publikaciji Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH. Molimo kandidate da vode računa o rokovima.

Nakon uspješne registracije, u sustav se prijavljujete klikom na “Prijava” i odabirom “Prijava preko vlastite e-mail adrese”. Popis točnih dokumenata koje je potrebno poslati Središnjem prijavnom uredu nalazi se u Publikaciji za kandidate izvan redovitog sustava obrazovanja na stranicama 16 i 17.

VAŽNO!

Kandidati koji su se registrirali putem Središnjeg prijavnog ureda u ljetnom upisnom roku i čiji su osobni podaci verificirani i ocjene unesene u sustav, nisu dužni u jesenskom upisnom roku ponovno dostavljati dokumentaciju.