prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Završava naknadni rok

Sukladno točki XX. Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., učenici koji nisu ostvarili pravo upisa u ljetnome ili jesenskome upisnom roku ili oni koji se nisu u ljetnom i jesenskom roku prijavljivali za upis, mogu se prijaviti za upis u naknadnome roku u srednju školu u program obrazovanja u kojem je nakon jesenskoga upisnog roka ostalo slobodnih mjesta. 

Učenik može najkasnije osobno ili elektronički srednjoj školi dostaviti pisani zahtjev do 21. rujna 2020. godine, u 16 sati. Do navedenog vremena u NISpuSŠ sustavu će biti moguće evidentirati učenika za naknadni rok, a do 20 sati imati mogućnost evidentirati upisnicu i posebne uvjete upisa.
NISpuSŠ još jednom napominje, kada učenika označite za naknadni rok, potrebno je nakon svih koraka ispisati učeniku upisnicu. Svi detalji o naknadnom roku za upise, mogu se pronaći u prošloj obavijesti.