prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upitnik o iskustvu korištenja e-Škole scenarija poučavanja

Pozivaju se svi učitelji i nastavnici koji su koristili e-Škole scenarije poučavanja za 7. i 8. razred osnovne škole i 1. i 2. razred srednje škole za matematiku, fiziku, kemiju i biologiju smještenima na repozitoriju digitalnih obrazovnih materijala Edutorij (https://edutorij.e-skole.hr), kao i one koji ih do sada nisu koristili da ispunite upitnik kojim se prikupljaju povratne informacije o razlozima korištenja e-Škole scenarija poučavanja. 

Upitnik je namijenjen učiteljima i nastavnicima koji su koristili e-Škole scenarije poučavanja u svojoj nastavi, ali i onima koji ih nisu koristili, jer ovim ispitivanjem želimo saznati razloge korištenja ili nekorištenja e-Škole scenarija poučavanja kako bismo na temelju prikupljenih podataka poboljšali njihovu kvalitetu i dostupnost.

Molimo vas da odvojite 10 minuta vašeg vremena i ispunite upitnik na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/HiteZy8VggyubPZR8. Upitnik će biti dostupan do petka, 22. svibnja 2020. godine.