prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

UpT2S – Erasmus+ projekt Srednje škole Bedekovčina

Nastavnici Srednje škole Bedekovčina aktivni su u provođenju Erasmus+ projekata i u virtualnom okruženju. Od školske godine 2019/2020.,provode projekt KA202 pod nazivom “Upgrading trainers in dual vocational training system – UpT2S”. 

Glavni ciljevi projekta su: unaprjeđenje rada trenera u tvrtkama u okviru dualnog sustava, povećanje razina niza kompetencija trenera u radu s učenicima i veća komunikacija između tri glava subjekta: škole, tvrtke i roditelja.

Planirani rezultati projekta jesu: online tečaj za edukaciju trenera, aplikacija za komunikaciju između škole, tvrtke i roditelja, praćenje i evaluaciju učenika, i brošura s primjerima dobre prakse.

Partneri na projektu su poljoprivredne strukovne škole iz Estonije, Njemačke, Francuske i Hrvatske. Glavni koordinator je Poljoprivredna škola EFAS CV La Malvesia, Lliombai iz Španjolske. Usprkos novonastaloj situaciji vezanoj uz Covid-19 krizu, partneri su nastavili s radom u virtualnom okruženju. Vrijedno rade na modulima online tečaja za trenere, planiraju daljnje susrete i održavaju virtualne sastanke kako bi osigurali kvalitetnu izradu materijala tečaja. Za komunikaciju koriste alate eTwinning portala na kojem prate provođenje projekta te razmjenjuju materijale.

Planirani rezultati kao što je online tečaj, aplikacija i brošura bit će javno dostupni po završetku tečaja, a u njihovu testiranju tijekom projekta sudjelovat će mentori iz niza tvrtki zemalja sudionika.

 

Koordinator projekta Srednje škole Bedekovčina je Daniel Gavran, dipl. ing. agr.