prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Uspješno proveden program za učenike „Činimo dobro otiskom srca”

Kroz međunarodnu mobilnu platformu ”DoGood People” uspješno je proveden Program „Činimo dobro otiskom srca”.

U okviru ovog programa preko 700 učenika iz 33 osnovne i srednje škole iz cijele Republike Hrvatske ispunilo je 658 skupnih izazova usmjerenih prema povećanju svjesnosti djece i mladih o Globalnim ciljevima održivog razvoja UN-a pod mentorstvom svojih učitelja/-ca, nastavnika/-ca te voditelja volonterskih skupina.

Kroz inovativnu aplikaciju učenicima se pružila mogućnost osobnog i zajedničkog doprinosa prema ostvarivanju bolje budućnosti s obzirom da su se kroz provedbu Programa osvijestili da se kroz jednostavne i svakodnevne rutine može postići značajan utjecaj povezan s ciljevima održivog razvoja.

Podsjećamo, “DoGood People” je međunarodna platforma primjenjiva za sve mobilne uređaje te je u okviru ovog Programa prilagođena za skupne izazove izvedive u školskim uvjetima, a koji su usmjereni na ostvarivanje UN-ovih globalnih ciljeva održivog razvoja za 2030. godinu.

Skupni izazovi podrazumijevaju uključivanje učenika/-ica u izvršavanje određenih zadataka s ciljem povećanja svjesnosti djece i mladih o UN-ovim globalnim ciljevima održivog razvoja pod mentorstvom svojih učitelja/-ca, nastavnika/-ca ili druge osobe zadužene za vođenje razreda ili volonterskih skupina. Kroz inovativnu aplikaciju pružit će se mogućnost promocije konkretnih jednostavnih svakodnevnih rutina za osobni i kolektivni doprinos održivom razvoju, a uključene škole će se i međusobno povezati na ovaj način.