prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Više od 6500 gledatelja uživalo u sportu uz Školski sportski savez grada Zagreba

Dana 15. ožujka Školski sportski savez Grada Zagreba u Areni Zagreb ugostio je više od 750 sportašica, sportaša i izvođača s 6 500 gledatelja koji su podržali učenice i učenike zagrebačkih škola na njihovom putu do Državnog prvenstva.

ZG Dan školskog sporta u Areni Zagreb okupio je najbolje školske nogometaše, odbojkaše, košarkaše i rukometaše, ali i male igrače graničara te pred velikom publikom učenika, roditelja i ostalih navijača otkrio nove zagrebačke predstavnike na velikim Državnim prvenstvima u školskom sportu.Tog su dana u Areni Zagreb održana finala prvenstva Grada Zagreba u pet školskih sportova – cijelo je događanje bilo besplatno za gledatelje i navijače, ali i praćeno tijekom cijelog dana na prijenosu uživo.

„Jako smo zadovoljni odazivom publike i navijača, ali i pratitelja na prijenosu uživo i na društvenim mrežama – velikom sportskom manifestacijom potvrdili smo još jednom – sport u Zagrebu je živ među svim generacijama!“ – potvrdio je Hrvoje Lekić, glavni tajnik ŠSSGZ-a.

Gotovo 12 sati sportskih aktivnosti popratilo je više od 6 500 gledatelja koji su navijali za svoje omiljene školske muške i ženske ekipe, a dan su uljepšali i mnogi plesni nastupi poput Plesnog studija TransForm, ZAGI cheerleading kluba i školskih sportskih plesačica koje su nastupale na Državnim prvenstvima u sportskom plesu početkom veljače.

Prvenstvo Zagreba održalo se uz podršku Grada Zagreba, Sportskog saveza Grada Zagreba, Hrvatskog školskog sportskog saveza, a otvorio ga je izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba, g. Luka Juroš, pročelnik gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade.

Više o Prvenstvu i rezultate svih utakmica možete pročitati na mrežnim stranicama Školskog sportskog saveza grada Zagreba dok je snimka događanja dostupna ovdje.

Organizatori zahvaljuju Ministarstvu turizma i sporta, Ministarstvu znanosti i obrazovanja i Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnicima sportskih saveza i klubova koji su sudjelovali u dodjelama nagrada zagrebačkim prvacima te pomogli uspješnoj organizaciji cijelog sportskog dana.

Ovo je Prvenstvo velik iskorak u predstavljanju školskog sporta i svih mladih talenata u Zagrebu, među kojima se sigurno kriju budući vrhunski sportaši – Školski sportski savez Grada Zagreba zahvaljuje svima koji su sudjelovali na još jednom velikom ZG Danu školskog sporta, kao i organizacijskom timu i volonterima koji su pomogli u stvaranju divnog iskustva za stotine mladih zagrebačkih školaraca!