prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar o istraživačkom učenju

Dana 25. listopada 2023. godine s početkom u 16 sati održat će se webinar o primjeni istraživačkog učenja u nastavi namijenjen svim zainteresiranim nastavnicima.

Webinar se organizira u okviru projekta Learning from the Extremes, a može se pratiti putem YouTube live kanala .

U ovom webinaru bit će predstavljena metodologija nastave usmjerene na učenike. Navedena metodologija potiče učenike da u svom proučavanju slijede korake znanstvene metode. Ova metodologija može se koristiti u različitim predmetnim domenama i razredima te predstavlja vrlo dobar pristup promicanja interdisciplinarnog učenja i integriranih iskustava. Tijekom ovog webinara bit će predstavljeni primjeri i pristup „korak po korak“  koji nastavnicima pomaže u transformiraju svojih lekcije u laboratorij iskustava, povezan sa svakodnevnim iskustvima učenika, gdje će učenici naučiti kako biti kritički mislioci i kako prihvatiti izazove učenja i nepoznato.

Webinar će se izvoditi na engleskom jeziku a za njegovo praćenje, potrebna je prethodna registracija. Po održavanju webinara, nije predviđeno izdavanja potvrda o sudjelovanju.

Više detalja o webinaru dostupno je na stranici https://learningfromtheextremes.eu/lfe-webinar-inquiry-based-learning/ .