prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: “Primjena rezultata istraživanja u jačanju digitalne zrelosti škole“

U četvrtak, 10. lipnja 2021. godine s početkom u 13 sati, održat će se posljednji webinar iz ovog ciklusa edukacija pod nazivom “Primjena rezultata istraživanja u jačanju digitalne zrelosti škole“.

Svrha je ovog webinara približiti ravnateljima, stručnoj službi škole, učiteljima i nastavnicima obrazovna istraživanja i njihovu iskoristivost za unapređenje prakse i digitalne zrelosti škole. Kroz strukturirano izlaganje aktivni dionici obrazovnih ustanova osvijestit će mogućnosti individualnog i zajedničkog djelovanja na razvoju digitalne zrelosti obrazovnih ustanova na temelju istraživačkih podataka prikupljenih izvan i unutar svojih institucija. Osim prikaza na koji način istraživanja mogu poslužiti razvoju digitalne zrelosti, objasnit će se i koja je funkcija istraživanja u jačanju individualnog i kolektivnog djelovanja na obrazovni sustav. U webinaru će se koristiti primjeri iz konkretnih istraživanja provedenih tijekom pilota e-Škole, vanjskog vrednovanja digitalne zrelosti, akcijskih istraživanja provedenih tijekom nastave na daljinu (2019./2020.) i CARNET-ovih upitnika na kraju školske godine 2019./2020.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacijeEMA , najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

 

Ako ste propustili prethodne edukacije, snimke isto možete pogledati na portalu CARNET Meduza.