prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: Scientix srijeda

U sklopu ciklusa webinara pod nazivom „Scientix srijeda“, u srijedu 2. ožujka 2022. s početkom u 19 sati održat će se peti webinar u nizu koji vam donosi priču o STEM discovery kampanji.

Webinar će održati Scientix ambasadorice za Hrvatsku: Ella Rakovac Bekeš i Aleksandra Brmbota, koje će vam predstaviti STEM discovery kampanju, aktivnost koju već sedmu godinu zaredom organizira Scientix. Kampanja traje od početka veljače do kraja travnja, a na ovom webinaru sudionici će se upoznati s načinima i mogućnostima sudjelovanja u aktivnostima, natjecanjima i događanjima tijekom kampanje.

Kako biste sudjelovali na webinaru potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2.  Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem poveznice.

Prijavom u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.