prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: Scientix srijeda

U sklopu ciklusa webinara pod nazivom „Scientix srijeda“, u srijedu 6. travnja 2022. s početkom u 19 sati održat će se šesti webinar u nizu koji vam donosi priču o karijeri u području STEM-a.

Webinar će održati Scientix ambasadorice za Hrvatsku: Anita Šimac i Karolina Brleković koje će vam zajedno sa svojim gostima iznenađenja odgovoriti na pitanja: Kako se postaje STEM-ovac? Kako inspirirati i zainteresirati učenike? Može li Scientix tu pomoći? Pozivamo vas da poslušate što kažu oni koji su krenuli putem STEM-a i oni koji nastoje inspirirati nove generacije da krenu tim putem.

Kako biste sudjelovali na webinaru potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2.  Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem poveznice.

Prijavom u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.