prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: Scientix srijeda

U sklopu projekta Scientix 4 pokreće se održavanje niza webinara pod nazivom „Scientix srijeda“, koji će se održavati svake prve srijede u mjesecu. Webinari su namijenjeni svim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji žele steći ili unaprijediti vlastite kompetencije u osmišljavanju i provođenju nastave iz područja znanosti, matematike, tehnologije i inženjerstva ili se žele uključiti u različite projekte.

Prvi webinar u nizu održat će se u srijedu, 3. studenoga 2021. godine, u 19 sati.

Webinar će održati Scientix ambasadorice za Hrvatsku: Karolina Brleković, Marica Jurec, Anita Čorak, Anita Šimac, Aleksandra Brmbota i Ella Rakovac Bekeš, koje će će vas upoznati s ciljevima i mogućnostima Scientix projekta namijenjenog nastavnicima, istraživačima, kreatorima obrazovnih politika, lokalnoj zajednici, roditeljima i svima zainteresiranima za znanost i obrazovanje.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem https://bit.ly/scientix_srijeda

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Veselimo se online druženju!