prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: Uvod u eksperimentalnu primjenu kurikuluma „Umjetna inteligencija: od koncepta do primjene“ u sklopu projekta BrAIn – pridružite nam se!

Pozivamo vas da nam se pridružite u utorak, 28. svibnja 2024. godine, od 13:00 do 14:00 na uvodnom izlaganju o eksperimentalnoj primjeni kurikuluma “Umjetna inteligencija: od koncepta do primjene” u sklopu projekta BrAIn.

Na ovom  webinaru saznat ćete više o eksperimentalnoj primjeni kurikuluma i aktivnostima u sklopu Javnog poziva za sudjelovanje u projektu BrAIn.

Prijave za sudjelovanje u eksperimentalnoj primjeni i dalje su u tijeku a više o tome možete saznati iz Javnog poziva koji će biti otvoren do kraja projekta.

Predavačice dr. sc. Klara Bilić Meštrić, dr. sc. Maja Quien Majić i dr. sc. Sanja Vakanjac Ivezić iz CARNET-a predstavit će detalje o kurikulumu i njegovoj primjeni, informacije o edukacijama koje će se provesti kao podrška primjeni kurikuluma te vas informirati o načinu prijave i sudjelovanju u akcijskom istraživanju.

Kurikulum izvannastavne aktivnosti za osnovne škole je dostupan ovdje.

Kurikulum fakultativnog predmeta za srednje škole je dostupan ovdje.

Prijaviti se možete u sustavu EMA.