prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Zabavni dvosat u 1. razredu OŠ Joakima Rakovca

U 1. razredu OŠ Joakima Rakovca stručni suradnik pedagog Alen Hasikić održao je radionicu pod nazivom „Moji prijatelji“. 

Radionica je započela učeničkim opisivanjem prijatelja, igara koje igraju s prijateljima, te isticanjem pozitivnih odlika prijatelja. Nakon što su učenici zapisali pozitivne odlike dobrog prijatelja, papiriće su pomiješali te dobili recept za najboljeg prijatelja. Većina učenika izdvojila je dvije osobine koje im se sviđaju kod prijatelja, a to su dobrota i šaljivost.  Na kraju radionice uslijedilo je likovno izražavanje. Učenici su nacrtali svog omiljenog prijatelja tijekom igranja najdražih igara. Sljedeći sat nastavio se izvan učionice, u obližnjem parku, a zatim i u dvorištu škole. Cilj radionice bio je izgradnja i njegovanje prijateljskih odnosa u razredu. Učenicima su se svidjele sve aktivnosti te se nadaju da će uskoro opet imati sličnu radionicu.

                                                                                         Alen Hasikić, pedagog