prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Zanimljiv program za učenike u Etnografskom muzeju Zagreb

Za kraj ljetnih praznika Etnografski muzej Zagreb pripremio je za mlade posjetitelje – tjedan animacije. U petodnevnom programu djeca će se upoznati s poviješću ove umjetnosti i s procesom nastanka animiranog filma.

Novo znanje odmah će primijeniti i, u kombinaciji sa svojom kreativnošću i maštom, proizvesti zajednički kratki film u tehnikama stop motion i cut-out animacije. Inspiraciju za temu filma potražit ćemo u izložbi ”Intimni prostori svakodnevice”.
Produkcija kratkog filma uključuje aktivaciju mašte i kreativnosti s jedne, ali i planiranje i tehničku izvedbu s druge strane.

Tjedan će biti ispunjen crtanjem, izrezivanjem, animacijom, montažom te snimanjem zvuka i odabirom glazbe.

Voditeljica radionice je Maša Udovičić, producentica animiranih filmova i osnivačica Škole animacije.

Program je namijenjen djeci od 10 do 14 godina, a održat će se od 28. kolovoza do 1. rujna, svaki dan od 11 do 13:00 sati u Etnografskom muzeju. Cijena ulaznice za Tjedan animacije iznosi 19,91 € (150 HRK) po polazniku.

Broj mjesta je ograničen, a prijava je obavezna na edukacija@emz.hr.