prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Završeno glasanje za najbolju videonajavu u sklopu CARNET-ovog natjecanja „Kamera, ton, e-lektira!“

U utorak 26. listopada u ponoć na CARNET-ovom You Tube kanalu završilo je glasanje za videonajavu koja po mišljenju publike zaslužuje pobjedu. Nagradu su osvojile videonajave s najviše lajkova – jedna u kategoriji osnovnih i jedna u kategoriji srednjih škola.

Iako se lajkovi posjetitelja više ne pribrajaju u glasove, pozivamo sve posjetitelje CARNET-ovog You Tube kanala da najkreativnije videonajave i dalje dijele i promoviraju te tako motiviraju učenike na čitanje i kreativan pristup lektiri.

Kako bi nagradili i najbolje sa stručnog aspekta, organizatori natjecanja pripremili su i Pohvale za digitalnu kreativnost, također u dvije prethodno navedene kategorije, koje je dodijelio CARNET-ov Odjel za podršku obrazovanju.

Četiri pobjedničke videonajave bit će otkrivene na svečanom zatvaranju 23. CARNET-ove konferencije za korisnike CUC 2021 koje će se održati u petak, 29. listopada 2021. godine, od 14:30 do 16:00 sati. Odmah po završetku konferencije pobjednici će biti objavljeni i na portalu e-lektire.

Nagrade za natjecanje Kamera,ton, e-lektira je osigurala tvrtka OPSTANAK d.o.o., platinasti sponzor 23. CARNET-ove konferenciji za korisnike – CUC 2021.