prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Zimska škola informatike

Zimska škola informatike dugogodišnji je program Hrvatskog saveza informatičara kojim se želi dodatno obrazovati mlade i darovite informatičare osnovnih i srednjih škola iz cijele države, od početnih do naprednih, osposobiti nastavnike svih struka kako bi lakše uveli informacijske i komunikacijske tehnologije u nastavu, te nastavnicima informatike dati priliku za usvajanje novih informatičkih znanja.

Stoga iz Hrvatskog saveza informatičara pozivaju sve mlade i darovite informatičare osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske i članove udruga i klubova Hrvatskog saveza informatičara, koji su na informatičkim natjecanjima na nacionalnoj razini u 2021. godini postigli zapažene rezultate, da se prijave na natječaj Hrvatskog saveza informatičara za besplatno sudjelovanje na 27. zimskoj školi informatike.

Na Zimsku će školu biti pozvani učenici osnovnih i srednjih škola koje će, temeljem pristiglih prijava, izabrati Izvršni odbor Hrvatskog saveza informatičara, a broj pozvanih učenika ovisit će o organizacijskim, tehničkim i financijskim mogućnostima organizatora.

27. zimska škola informatike, koju Hrvatski savez informatičara organizira u suradnji s udrugama Mladi informatički stručnjaci i Međimurskim informatičkim klubom, a pod pokroviteljstvom Hrvatske zajednice tehničke kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, održat će se od 2. do 8. siječnja 2022. u Čakovcu.

Sudionici će prema svojim željama moći sudjelovati u radionica na kojima će se prvenstveno poučavati algoritmi i programski jezici (Logo, Python, C++/STL) te neke dodatne teme. Za sve će sudionike biti organizirana i zanimljiva predavanja, te drugi sadržaji, a radionice će voditi stručni suradnici HSIN-a, uspješni mladi informatičari i nosioci olimpijskih informatičkih medalja.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Zimskoj školi, ispunite Prijavnicu, najkasnije do ponedjeljka 13. prosinca 2021. godine. Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranicama HSIN-a u u ponedjeljak 20. prosinca 2021. godine, a odabrani će učenici o svim detaljima vezanim za Zimsku školu biti obaviješteni pismenim putem.