prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Znanstveni piknik 2021.

Ove godine održat će se jubilarno deseto izdanje Znanstvenog piknika – događanja kojemu je glavni cilj popularizirati znanost među širom populacijom s posebnim fokusom na učenike. Znanstveni piknik organizirat će se u terminu od petka 24. do subote 25. rujna 2021. godine u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici.

Ovisno o epidemiološkoj situaciji vezanoj uz COVID-19 program će se održati uživo ili u kombiniranoj varijanti (u ograničenoj varijanti uživo na lokaciji, a nacionalno dostupno putem YouTube ZEZ-Znanstveni piknik kanala).

Glavni cilj održavanja Znanstvenog piknika je istovremeno popularizirati i demistificirati znanost te izazvati interes šire populacije, a posebno najmlađih posjetitelja te školaraca. Znanstveni piknik se uspješno organizira već dugi niz godina, a posebnu ulogu imaju škole čiji nastavnici i učenici iz godine u godinu svojim nastupima i sadržajima doprinose bogatom i raznolikom programu.

Zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, CARNET, Krapinsko-zagorska županija i Grad Donja Stubica, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ulaz na Znanstveni piknik bit će besplatan, a sve informacije o događanju bit će objavljenje tijekom travnja na mrežnim stranicama Znanstvenog piknika.