prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

3. međunarodni Storytelling festival

Od 20. do 22. svibnja u Zagrebu će se održati STORYing – 3. međunarodni storytelling festival. Bogati trodnevni program obuhvaća interaktivne storytelling predstave za djecu i odrasle, druženje na otvorenom te predstavljanje domaćih i stranih scenskih umjetnika.

Tema ovogodišnjeg festivala je Nada (Hope) – nada u priče, druženje i umjetnost. Vođeni tom temom, vrhunski domaći i inozemni storytelling majstori s guštom će interpretirati legende, bajke i ostale priče iz hrvatskog, mađarskog, britanskog, nizozemskog i finskog podneblja. Program se odvija na hrvatskom i engleskom jeziku, na atraktivnim lokacijama grada Zagreba – u prostoru djeci poznatog Laboratorija zabave i novootvorenog Petog Kupea.

Dijana Zorić, Srebrenka Peregrin, Vladimira Velički, Iva Nemec, Boglárka Klitsie-Szabad, Maja Bumberak, Martin Manasse, Marica Dusper, Damir Firšt, Iva Babić, Ileana Tomljanović, Ana Čorić, Lucija Severinac samo su neka od vrhunskih imena storytelling svijeta koja će obogatiti ovogodišnji program. Uz renomirane inozemne i domaće storytellling majstore na festivalu će se premijerno predstaviti i nove snage scene – riječ je o prvoj generaciji polaznika Storytelling akademije.

Sudionike očekuju uzbudljive bajke, legende i priče za djecu u interaktivnoj izvedbi domaćih i inozemnih storytellera. Cilj organizatora je predstaviti storytelling vještine široj javnosti – i pritom se dobro i pametno zabaviti!