prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
predstave
Mali Marulić: osam predstava za sve uzraste

Mali Marulić: osam predstava za sve uzraste

Počinje šesnaesti po redu Festival hrvatske drame za djecu ”Mali Marulić”, u organizaciji Gradskog kazališta lutaka Split. Od 3. do 6. travnja, u organizaciji Gradskog kazališta lutaka Split bit će izvedeno osam predstava za sve uzraste.

Noć kazališta 2022.

Noć kazališta 2022.

Četrnaesta Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održat će se 19. studenog u 44 hrvatska grada s ukupno 150 uključenih institucija – javnih i nezavisnih kazališta, centara za kulturu, pučkih otvorenih učilišta, nezavisnih kazališnih skupina i kazališnih umjetnika.

3. međunarodni Storytelling festival

3. međunarodni Storytelling festival

Od 20. do 22. svibnja u Zagrebu će se održati STORYing – 3. međunarodni storytelling festival. Bogati trodnevni program obuhvaća interaktivne storytelling predstave za djecu i odrasle, druženje na otvorenom te predstavljanje domaćih i stranih scenskih umjetnika.