prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

5. Konferencija ravnatelja strukovnih škola

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih najavljuje održavanje 5. Konferencije ravnatelja strukovnih škola, koja će se održati od 14. do 16. rujna 2021. godine u Novom Vinodolskom.

Konferencija se organizira u okviru ESF – ova projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao jedna od ključnih aktivnosti koje provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Na konferenciji će se predstaviti dosadašnje aktivnosti provedene u okviru projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koje uključuju rezultate rada vanjskih stručnjaka s naglaskom na pregled doprinosa i uloge Podsektorskih radnih skupina. U sklopu programa govorit će se i o ostalim aktualnostima u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

Više informacija, uključujući logističke i epidemiološke upute, mogu se pronaći na mrežnim stranicama konferencije, putem koje će se vršiti prijave sudionika. Također, svi sudionici moći će, prije samog događanja, preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju (Play Store i App Store) putem koje će se slati službene informacije i najave tijekom događanja.