prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Adventske radionice Hrvatskog školskog muzeja

U Muzeju grada Zagreba (Opatička ul. 20 u Zagrebu) održat će se dvije adventske radionice Hrvatskog školskog muzeja namijenjene učenicima osnovnih škola.

  • ČAROLIJA QUILLINGA – subota, 10. prosinca od 11:00 do 13:00 sati

Bliži se čarobno vrijeme blagdana, idealno vrijeme za igru s papirom i izradu ukrasa. Quilling očarava  svojom ljepotom i jednostavnošću i velike i male. Igra papirom u boji potiče strpljivost, urednost i osjećaj za lijepo. O kakvoj je čaroliji riječ sudionici će otkriti na ovoj jedinstvenoj blagdanskoj, likovnoj radionici.

Korisnici: djeca od 7 do 14 godina

  • HLAPIĆEVA ČIZMICA – subota 17. prosinca od 12:00 do 14:00 sati 

U Hrvatskom školskom muzeju čuvaju se neke od učeničkih školskih radnji i zadaća koje su rješavali đaci tijekom obuke u šegrtskim školama. Jesu li bile teške ili pak posve lake, sudionici najbolje saznaju iz prve ruke! Ova radionica ručnog rada namijenjena je i malima i velikima. Uz priču učiteljice iz 19. stoljeća nastaju nove lijepe čizmice. Kako i od čega, saznat ćete sudjelujući u toj radionici, a što ćete u njih staviti, to ovisi samo o vama!

Korisnici: djeca od 7 do 14 godina

Prijave su obavezne putem e-adrese: idumbovic@hsmuzej.hr.