prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Anketni upitnik o zainteresiranosti za poljoprivredne struke na Agronomskom fakultetu

Zavod za marketing u poljoprivredi pri Agronomskom fakultetu u Zagrebu trenutno provodi istraživanje o imidžu poljoprivrede i Agronomskog fakulteta među srednjoškolcima, posebice maturantima.

Cilj istraživanja je ispitati što srednjoškolci misle o poljoprivrednim i srodnim zanimanjima te koliko su oni, a posebice maturanti, upoznati s mogućnostima studiranja na Agronomskom fakultetu.

Anketa je anonimna, a prikupljeni podaci će se koristiti u znanstvene svrhe. Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno te u svakom trenutku možete prekinuti s odgovaranjem.

Skupne povratne informacije bit će dostupne u elektroničkoj formi nakon obrade podataka i možete ih zatražiti javljanjem na e-adresu kbilic@agr.hr. Upitnik je aktivan do 25. listopada 2020. godine.

Stoga organizatori pozivaju sve srednjoškolce da pripomognu ovom istraživanju i ispune kratki i anonimni online upitnik.