prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna online plesna radionica za mlade

‘Latinoamerički i suvremeni ples – umjetnost u pokretu’ radionica je koju su za projekt Kulturnjak.hr osmislile plesne umjetnice Petra Jeričević i Larisa Lipovac Navojec. Besplatna online radionica održat će se 25, 26. i 27. siječnja na na Zoom aplikaciji, u 20 sati, za polaznike do 25 godina.

Petra Jeričević, plesačica, koreografkinja, plesna pedagoginja i pobjednica “Plesa sa zvijezdama” će polaznicima predstaviti latino-američke plesove koji su poznati po svojem lepršavom stilu i srastvenom zanosu.

Larisa Lipovac Navojec, plesačica, plesna pedagoginja i jedna od naših najcjenjenijih koreografkinja polaznicima će predstaviti plesne tehnike koje će im olakšati put do kreiranja vlastitih plesnih koreografija, ali i pokazati kako pripremiti tijelo za napor koji ples traži.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca.

Kulturnjak.hr projekt je čiji je nositelj udruga Impress s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.