prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna predstava za prvašiće u kazalištu Žar ptica

Glumci kazališta Žar ptica na scenu se vraćaju u nedjelju, 3. rujna, u 11 sati, kada će za sve prvašiće i njihove obitelji izvesti besplatnu predstavu “Mjesto gdje odlaze izgubljene stvari”. Ulaznice se preuzimaju jedan sat prije početka izvedbe, a rezervacije nisu moguće.

Škola nije mjesto gdje odlaze izgubljene stvari – ali svakako je mjesto gdje se stvaraju nezaboravni doživljaji iz djetinjstva. Upravo zbog toga GK Žar ptica, tradicionalnom akcijom “Dragi prvoškolci, dobrodošli u vaše kazalište”, svoju prvu matineju u rujnu tradicionalno posvećuje prvašićima.

Dan prije polaska u školu, ‘Žar ptica’ će djecu podsjetiti da ulaskom u svijet odraslih – nikad ne prestanu maštati, a odrasle – da se ne zaborave igrati sa svojom djecom. To je okosnica sretnog odrastanja.

Prema tekstu Ane Ivanović, Mjesto gdje odlaze izgubljene stvari režirala je Renata Carola Gatica. Igraju: Bogdan Ilić, Maja Katić, Dean Krivačić i Dunja Fajdić.

Predstava je premijerno izvedena krajem travnja ove godine.