prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna radionica online izvedbe

U sklopu online projekta Teatra Tirena “Klikni s kazalištem”, 7. ožujka kreće novi četverotjedni ciklus besplatne radionice online izvedbe namijenjene mladima od 16 do 25 godina.

Radionica online izvedbe sjajna je prilika da se polaznici istovremeno okušaju u svijetu filma i kazališta, od kuće, odmah sada! Osim kao ne-popularni nadomjestak nastave uživo – Zoom je sjajna platforma i za neke nove stvari. Okušajte se u kratkom filmu/predstavi, nastalom na radionici Online izvedbe, gdje uz mentorstvo stručnjaka, sami kreirate priču, sadržaj i izvedbu!

Radionica je namijenjena mladima iz cijele Hrvatske, koji će uz usmjeravanje voditelja biti spremni za svoje prve filmske korake i online izvedbi uživo.

Besplatnu online radionicu koja će se na Zoom platformi održavati četiri ponedjeljka za redom (7., 14., 21. i 28. ožujka od 20:00 do 22:00) vode dramaturginja i dramska pedagoginja Maja Sviben i redatelj i dramski pedagog Ivan Kristijan Majić. Prijave za sudjelovanje u radionici šalju se na a-adresu vesna@tirena.hr.

U projektu “Klikni s kazalištem” Teatra Tirena do sada je održano pet online radionica – gluma, dramsko pisanje, scenski pokret, snimanje i podcast radionica nakon koje su formirane četiri redakcije u četiri grada (Zagreb, Karlovac, Osijek i Pazin) koje jednom tjedno objavljuju podcast “Klikni s kulturom”! Trenutno je u tijeku radionica montaže, uskoro će početi radionica kostimografije, a slijedi i radionica scenografije.

“Klikni s kazalištem” projekt je namijenjen mladima od 16 do 25 godina kojima je onemogućen ili otežan pristup kulturnim događanjima te im pokušava kulturu približiti kroz online interakciju s profesionalcima iz različitih umjetničkih grana. Istovremeno potiče razvoj njihovih osobnih kreativnih potencijala, samopouzdanja i kritičkog mišljenja te im omogućuje da aktivno sudjeluju u osmišljavanju digitalnih kulturnih sadržaja i njihovoj provedbi.