prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatne filmske radionice u Petrinji, Glini i Sisku

Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija organizira besplatne filmske radionice za srednjoškolce i mlade u Petrinji, Glini i Sisku. Nakon početnih predavanja, radionice se će održavati online. Za sudjelovanje je potrebno što prije ispuniti prijavnicu.

Radionice kreću 18. (Glina, Petrinja) i 19. prosinca (Sisak).

Radionica je namijenjena  srednjoškolcima i mladima s i bez iskustva u području filma, a na svaku radionicu prima se maksimalno osam polaznika. Prednost će, ističu organizatori, imati oni koji se prvi jave. Prijave se primaju do početka radionice ili do popunjenja mjesta.

Voditelji radionice su Dario Juričan i Saša Paparella, autori dugometražnog serijala “Gazda”.

Online prijavnica nalazi se na poveznici.

Radionica u Glini počinje 18. prosinca, a traje od 9 do 12 sati u Knjižnici i čitaonici Glina (S. i A. Radića 10). U Petrinji počinje istog datuma, a održava se od 13 do 17 sati u prostoru Udruge Iks (Artura Turkulina 43).

Radionica u Sisku počinje 19. prosinca, a odvija se od 9 do 12 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Sisak (Rimska ulica 27).

Detaljan plan radionice i ostale detalje možete saznati ovdje.

Program se odvija uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra.